Lumaprint voor het bedrukken van golfartikelen

De meest gestelde vragen op een rij

FAQ'S

De meeste gestelde vragen

De levertijd van uw bedrukking is ongeveer 5 werkdagen. De levertijd gaat pas in nadat de digiproef is goedgekeurd. Indien u een snellere levertijd wenst dan kunt u dat aangeven en zullen wij bekijken of dat op dat moment mogelijk is.

De levering van de artikelen vindt plaats op 1 adres in Nederland, tenzij anders afgesproken. De leveringen gebeuren op werkdagen tussen 09.30 en 18.00 uur door DPD. Leveringen kunnen niet naar een postbusadres worden verzonden en bij voorkeur op een adres waar tijdens kantooruren altijd iemand aanwezig is. Mocht de zending niet afgeleverd kunnen worden dan wordt deze de volgende werkdag opnieuw aangeboden. Treft men dan nog steeds niemand thuis dan kunt u zelf een nieuwe bezorgafspraak maken met de transporteur of de artikelen ophalen op het depot.

De verzendkosten zijn €7,50 per pakket.

De instelkosten zijn de kosten die gemaakt moeten worden voor het instellen van de machines en het maken van bijvoorbeeld drukplaten of clichés. Deze kosten worden automatisch in de offerte meegenomen en weergegeven.

Artwork dient altijd aangeleverd te worden als een ‘vector’ bestand zodat het kan worden vergroot en verkleind zonder kwaliteitsverlies. Een EPS-bestand voldoet meestal ook. Bij full colour drukwerk kunt u ook een .jpg, .tiff of .psd bestand aanleveren met een resolutie van minimaal 300 dpi.

Full colour betekent dat er 4 basiskleuren worden gebruikt (CMYK) en door deze over elkaar heen te drukken ontstaat er een fotorealistisch beeld, net zoals uit een kleurenprinter. Goud, zilver en andere metallic kleuren kunnen niet opgenomen worden in het proces van full colour drukwerk.

Op de meeste artikelen kun je het logo op meerdere posities kwijt. Tenzij anders aangegeven, gaan wij uit van een bedrukking op 1 positie. Heeft u vragen over de positie van de bedrukking, dan kunt u ons natuurlijk altijd bellen of mailen.

Neem contact met ons op via het contactformulier of bel ons op 035 544 6883

Aanmelden voor de nieuwsbrief?

    LuMaprint gespecialiseerd in het bedrukken van golfballen

    Start typing and press Enter to search

    Shopping Cart